Vasárnap lezárások lesznek tíz kerületben is

Szakaszosan lezárják a többi között a Millenáris parkot, a Margit körutat és a Margit hidat is.

MTI
2016. 09. 23. 17:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A forgalomkorlátozások az I., a II., az V., a VI., a VII., a VIII., a XII., a XIII., a XIV. és a XVIII. kerületben lesznek.

Délután fél kettőtől fél négyig szakaszosan és időszakosan lezárják a többi között a Millenáris parkot, a Margit körutat, a Margit hidat, a Szent István körutat, a Nyugati teret, a Teréz körutat, az Oktogont, az Andrássy utat, a Hősök terét, a Thököly utat, a Rákóczi utat, a Blaha Lujza teret, a József körutat, az Üllői utat, a Kálvin teret, a Múzeum körutat, a Károly körutat, a Bajcsy-Zsilinszky utat, a Széchenyi István teret, a Lánchidat, a Clark Ádám teret, az Alagutat, a Krisztina körutat, valamint a Széll Kálmán teret – olvasható a közleményben.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.