A választókat szidta a fideszes polgármester

Sipeki Zsolt szerint az érvénytelenség hazaárulás, ami a nihil és az öncélú okoskodás következménye.

MNO
2016. 10. 03. 16:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A polgármester az érvénytelenséget a nihil, a felelőtlenség és az öncélú okoskodás következményének nevezi, ami szerinte hazaárulás – adta hírül az Index.

Felelőtlen, a közösség dolgaival nem törődő, önző jellemek, akik jelen állapotukban a statisztikai adat szerepét töltik be

– írja a polgármester, aki vasárnapi posztjában azt is kifejtette, hogy Dánszentmiklóson „az igenek száma elhanyagolható lesz, mivel az elmeháborodottak száma elhanyagolható a településen”.

Szintén vasárnap napközben írta azt egyik posztjában, hogy:

„Ne hagyjuk, hogy a nemtörődöm, felelőtlen emberek hitványsága határozza meg Dánszentmiklós és Magyarország jövőjét! Irány a szavazófülke.”

Dánszentmiklóson a részvételi arány végül valamivel elmaradt az országos átlagtól. Az Index elérte telefonon Sipeki Zsoltot, aki elismerte, hogy ő írta a posztokat, de nyilatkozni nem akart.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.