Elhagyhatták a kórházat a robbantásban megsérült rendőrök

A járőrök rehabilitációs kezelésen vesznek részt.

MTI
2016. 10. 18. 19:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azt írták, hogy a járőrök rehabilitációs kezelésen vesznek részt.

Szeptember 24-én éjjel robbantottak a főváros VI. kerületében, a Teréz körúton egy földszinti üzlethelyiségnél, két rendőr megsérült, egyikük életveszélyesen. A nyomozók gyakorlatilag felporszívózták a környéket. Információink szerint a bomba alkatrészei mellett az utcán eldobott üdítődobozokat, szövetdarabokat és papír zsebkendőket is összegyűjtötték, hogy később ezeket is bizonyítékként használják fel a tettes elleni eljárásban.

Az Index megírta, hogy vadászok is segíthetnek a tettes nyomára bukkanni. A nyomozók azt akarják kideríteni, hogy végzett-e próbarobbantást valahol a gyanúsított. Ha ugyanis tett ilyet, akkor a helyszínen maradhattak nyomok, bizonyítékok, például a robbantás után maradt kráter vagy szögek.

A Központi Nyomozó Főügyészség előre kitervelten, több ember és hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt folytat eljárást.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.