Elhagyhatták a kórházat a sebesült rendőrök

Az ügyészség egyelőre nem tervezi, hogy megemeli a tízmillió forintos nyomravezetői díjat.

Szabó Dániel
2016. 10. 19. 4:32
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagy Andrea, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője pénteken azt közölte a sajtóval, hogy ötvenhat fényképet és videót töltöttek fel a nyomozás segítésére létrehozott rendőrségi honlapra. Ezeket a térfigyelő kamerák felvételeivel együtt elemzik.

Időközben kiderült, hogy az ügyészség a vadászkamarán keresztül az ország összes vadásztársaságától segítséget kért. A nyomozók azt szeretnék kideríteni, végzett-e valahol próbarobbantást a merénylő – tudta meg tegnap az Index.

Abban bíznak, hogy a vadászok esetleg találkoztak olyan helyszínnel, ahol kráterek vagy detonációra utaló nyomok (pél­dául szögek, bombaalkatrészek stb.) maradtak. A nyomozók azt kérik, ha valaki a leírásnak megfelelő gyanús dolgokat észlelt, azt haladéktalanul jelentse a rendőrség információs vonalán, a helyszínt hagyja érintetlenül.

A Magyar Idők tegnap arról írt, hogy a támadásban megsérült rendőrök hétfőn elhagyhatták a kórházat. Az ápolásuk egy rehabilitációs intézetben folytatódik tovább. A lap arra is kitér, hogy az ügyészség egyelőre nem tervezi, hogy megemeli a tízmillió forintos nyomravezetői díjat.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.