Kóka visszavágott Rogánnak

Nem mindegy, hogy miből helikopterezik valaki – írta.

MNO
2016. 10. 17. 14:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ismert, a miniszterelnöki kabinetet vezető miniszter a múlt héten elismerte, hogy hiba volt luxuslimuzinnal és helikopterrel mennie egy nyírségi esküvőre. Azonban ismét luxusbaloldalt emlegetett arra hivatkozva, hogy a Gyurcsány-kormány idején Kóka János miniszternek saját helikoptere volt.

Kóka mindezzel kapcsolatban egy Facebook-bejegyzésben azt írta: „Nem mindegy, hogy a versenypiacon megkeresett, vagy a magyar emberektől ellopott pénzen helikopterezünk.

Nem mindegy, hogy tehetős emberként politikára adjuk a fejünket, vagy politikusként válunk irdatlanul gazdaggá.

Nem mindegy, hogy politikusként felvállaljuk a tisztességesen szerzett vagyonunkat, vagy permanensen hazudunk, amikor kibukik, hogy többszörösét költjük annak, amit hivatalosan keresünk.

Nem mindegy, hogy mi bukunk bele a saját hülyeségünkbe, vagy az újság, amelyik meg meri írni” – fűzte hozzá.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.