Orbán Viktor meglátogatta a megsérült rendőröket

MTI
2016. 10. 01. 15:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Orbán Viktor miniszterelnök Pintér Sándor belügyminiszter társaságában látogatást tett a múlt szombati Teréz körúti robbantás sérültjeinél. Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI megkeresésére közölte: a kórházi látogatásra szombat délután került sor.

Orbán Viktor az M1-nek kedden adott interjújában közölte: utasította Pintér Sándor belügyminisztert, hogy bármi áron fogják el, „vadásszák le” az elkövetőt, és szedjék ki belőle, mit és miért cselekedett. Hozzátette, akármi volt is a motiváció, mindenképpen gyalázatos tettről van szó. Úgy tűnik, valóban célzottan a rendőröket támadták meg – nyilatkozta a robbantásról kedden Orbán Viktor.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.