Orbán Viktorhoz fordulnak a szocialisták

„Vegye észre, hogy milyen embereket szabadított rá az országra!”

MTI
2016. 10. 05. 13:58
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Bárány Balázs szerint nem csupán arról van szó, hogy a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter helikopterrel megy egy celeb esküvőjére, hogy luxuslimuzin szállítja a helikopterhez és onnan el, és hogy egy 110 ezer forintba kerülő elnöki lakosztályban tölti az estét családjával. Arról van szó, hogy ezzel kapcsolatban hazudozik, simán letagadja az egészet az a kormánytag, akinek az a feladata, hogy az embereket tájékoztassa – tette hozzá.

Az ellenzéki politikus véleménye szerint nincs ajándék vagy barter, mert Magyarország egyik miniszteréről van szó, és „mindennek megvan az ára, igaz azt a nap végén az adófizetők fizetik meg. Ugye senki nem hiszi el azt, hogy Rogán Antal ajándékba kapta a helikopterutat, a luxusautót vagy az elnöki lakosztályt? Ajándékba volt a Louis Vuitton táska? Ajándéka volt a napról napra nagyobb lakása? Ajándéknak számít-e az a sok állami milliárd, amit Rogán Antal szomszédja tesz zsebre?” – sorolta kérdéseit.

Hozzátette: közben az országban a gyermekek majdnem fele éhezik, az egészségügyi dolgozók nem tudnak megélni a bérükből, tömegével menekülnek el a fiatalok.

A szocialista politikus szerint kezdeményezhetnének vagyonosodási vizsgálatot, feljelentést is tehetnének, de úgyis mindent rendben találnának.

Felszólíthatnák Rogán Antalt a lemondásra – folytatta –, de annak sem lenne eredménye. Ezért a miniszterelnökhöz fordulnak, hogy vegye végre észre, mi folyik az országban a kormányzása alatt, hogy „milyen embereket szabadított rá az országra” – mondta.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.