Tarlós: Ne játsszunk a 3-as metróval!

A főpolgármester szerint a felújítás folyamatait lassítani több mint felelőtlenség.

MTI
2016. 10. 03. 7:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A 3-as metró naponta Debrecen teljes lakosságának csaknem háromszorosát szállítja, többet mint a MÁV. A metrófelújítás folyamatait lassítani több mint felelőtlenség – hangsúlyozta a főpolgármester.

Van, amivel nem lehet szórakozni: például a 3-as metró vagy az árvízvédelem ilyen. A főváros nem vállalja a felelősséget az időcsúszásokért – tette hozzá. Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszternek ebben a kérdésben gyorsítania és összpontosítania kell, különben a Fidesznek nagyon nagy problémája lehet Budapesten – vélekedett Tarlós István.

A főpolgármester kitért a vasárnapi népszavazásra is. Azt emelte ki, hogy az érvénytelenség dacára a magyarok túlnyomó többsége a migránsügy megítélésében a kormánnyal ért egyet. Az ellenzéki pártoknak a miniszterelnök lemondására vonatkozó követelését pedig butaságnak minősítette Tarlós István.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.