Teréz körút: újabb részletek derülhettek ki a robbantásról

Úgy tudni, a nyomozók kihallgatták a rendőrnőt.

MNO
2016. 10. 03. 9:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lap úgy tudja, a robbantáskor életveszélyesen megsérült rendőrnőt már kihallgatták a nyomozók, és mindenre emlékszik. Információik szerint az ügyészség már kizárta azt, hogy magánéleti okokból történt volna a támadás.

A Központi Nyomozó Főügyészség előre kitervelten, több ember és hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés kísérlete elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen. A hétvégén új, minden korábbinál élesebb fénykép- és kamerafelvételeket tettek közzé a feltételezett robbantóról.

Az országos rendőrfőkapitány a nyomravezetőnek nettó tízmillió forint díjat tűzött ki. A bejelentő személyét bizalmasan kezelik. Kérik azt is, hogy jelentkezzen tanúként a közzétett képek egyikén látható kerékpáros, aki a robbantás előtt elhaladt a helyszínen.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.