Újraindult a Fidesz.hu

Bizonyos aloldalak, így az archívum még csak korlátozottan elérhető.

MNO
2016. 10. 26. 15:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A nagyobbik kormánypárt internetes oldala, a Fidesz.hu október 2-án, a kvótareferendum napján állt le, Kósa Lajos frakcióvezető szerint nyugat-európai hackerek támadták meg. Kósa azt is elmondta, csak akkor indítják újra, ha a nyomozó hatóság erre engedélyt ad.

Úgy látszik, ez megtörtént, hiszen a párt a következő közleményt adta ki: „A Fidesz.hu rendszer-visszaállítása megkezdődött. Jelen pillanatban a központi www.fidesz.hu ismét elérhető. A visszaállítás folyamata lépcsőzetes, azaz a most még nem működő aloldalak csak egy későbbi időpontban válnak újból láthatóvá – ezekkel kapcsolatban az üzemeltető szakembereknek még sok feladatuk van. A lépcsőzetes visszaállítás biztonsági megfontolások miatt történik.”

Egyes pletykák szerint azért lőtték le a honlapot, mert a párt nem szerette volna, ha elérhető az archívum, ahol visszaolvashatók a fideszes politikusok korábbi nyilatkozatai, kijelentései.

Az Orbánviktor.hu aloldal csak 2015 novemberétől böngészhető. A Fidesz.hu archívumában keresve viszont a Putyin szót beírva 2007-ig is visszalapozhattunk, az offshore-ral pedig 2009-ig.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.