Áram már van, gáz viszont még nincs Gyömrőn

Egy megrongált gázvezeték közelében lévő transzformátor kiiktatása miatt szünetelt az áramszolgáltatás.

MTI
2016. 11. 05. 18:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szombat reggel egy munkagép vágott bele a gyömrői Táncsics Mihály utcában futó gázvezetékbe, a főnyomócsőből kiáramló gáz miatt lezárták a környéket, és 20 embert biztonságos helyre kísértek. Később a közelben lévő transzformátort le kellett választani az elektromos rendszerről a még mindig szivárgó gáz miatt, az intézkedés következtében 257 lakásban nem volt áram – mondta Csámpai Attila katasztrófavédelmi szóvivő.

Kora délután megszüntették a gázömlést, illetve újra rendszerbe állították a transzformátort, ezután visszakapcsolták a lakásokba az áramot, és a családokat is visszaengedték otthonukba.

A gázszolgáltató szakemberei még dolgoznak a vezetékhiba elhárításán, az érintett 105 fogyasztónak estére ígérték, hogy ismét lesz gáz az ingatlanjukban – mondta a szóvivő.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.