Az MSZP még idén elkészíti előválasztási koncepcióját

Molnár Gyula szerint nemcsak baloldali, hanem bizonytalan szavazókat is meg kell szólítaniuk.

MTI
2016. 11. 19. 10:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Molnár Gyula úgy fogalmazott, nemcsak baloldali, hanem bizonytalan szavazókat is meg kell szólítaniuk, ezért jövő év március 15-éig megfogalmazzák azokat az alapelveket, amelyek a „váltsuk le Orbán Viktort!” szlogenen túl megmutatják, milyen Magyarországot szeretnének. Szólt arról is: januártól bemutatják a szocialista párt szakmai elképzeléseit és azok képviselőit, ami egy kormányprogram alapja lehet.

Hiller István választmányi elnök arról beszélt: a társadalom többsége nem a most hatalmon lévőket támogatja, de kell egy érthető, személyekben és gondolatokban is megfogható alternatíva. „Ha lesz alternatívája a kormánynak, akkor lesz változás” – mondta, hozzátéve, ennek az alternatívának a megteremtése az MSZP felelőssége és lehetősége.

Az előválasztás ötletével eredetileg előálló Karácsony Gergellyel készült interjúnkat itt  olvashatja.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.