Erre figyeljen, ha Szentendrére menne a fővárosból

Pótlóbusz jár a HÉV helyett a Batthyány tér és Békásmegyer között vasárnap.

MTI
2016. 11. 05. 8:41
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A BKK tájékoztatása szerint a HÉV rövidített útvonalon, Békásmegyer és Szentendre között jár vasárnap. A munkák ideje alatt a H5-ös jelzésű pótlóbusz Békásmegyer felé a Batthyány tér–Bem rakpart–Árpád fejedelem útja–Szentlélek tér–Tavasz utca–Flórián tér–Szentendrei út–Ország út–Békásmegyer útvonalon, a másik irányban pedig a Békásmegyer–Ország út–Szentendrei út–Flórián téri felüljáró–Serfőző utca–Árpád fejedelem útja–Bem rakpart–Bem József tér–Fő utca–Batthyány tér útvonalon jár. A pótlóbuszon szállíthatnak kerékpárt az utasok.

Közölték azt is, hogy a 34-es és a 134-es busz vasárnap az Árpád híd, illetve a Szentlélek tér végállomás felé megáll a Rómaifürdőnél a HÉV-megálló mellett, a H5-ös pótlóbusz megállójában. A 160-as autóbusz békásmegyeri le- és felszállóhelyét pedig áthelyezik a fordulóból a 960-as autóbusznak a Móricz Zsigmond körtér irányába vezető oldali megállóhelyére.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.