Svájcban van luxusvillája Rogán titkos barátjának

Százmilliókat ér Kertész Balázs alpesi háza. Az ügyvéd próbál úgy tenni, mintha nem is létezne.

MNO
2016. 11. 19. 16:48
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nemcsak bejelentett lakcíme, de svájci frankban milliókat érő, a zugi tóra panorámás luxusvillája van Svájcban Rogán Antal bizalmasának, Kertész Balázs ügyvédnek – írja az Átlátszó.hu. 

Kertész Balázs villája egy nagyon elegáns részen fekszik. Az ingatlan kívülről minimalista megjelenésű, svájci újságírók szerint értéke 2 millió svájci frank, azaz 580 millió forint körül lehet. Zug kanton nyilvános adatbázisa szerint Kertész nem bérlő, hanem tulajdonosa az ingatlannak.

Kertész az Opal igazgatóságában idén áprilisig hegyvidéki lakcímmel szerepelt, onnantól viszont egy svájci, zugi címmel. A lapnak svájci újságírók jártak utána, hogy Zug város lakosságnyilvántartó hivatala állandó lakcímként is regisztrálta Kertész ottani ingatlanját.

A lap ugyanitt ír arról is, hogy Kertész a tavaly 7,3 milliárd forintos árbevételt elérő Opal Szolgáltató Zrt. igazgatósági tagja lett. A társaság kőolaj és üzemanyagok tárolásával foglalkozik, illetve informatikai és egyéb szolgáltatásokat nyújt ügyfeleinek.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.