Több órára lezárják a Róbert Károly körúti felüljárót

Vasárnap várhatóan 15 óráig lezárják az M3-as autópálya bevezető szakaszánál lévő csomópontot.

MTI
2016. 11. 20. 7:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Vasárnap 8 órától várhatóan 15 óráig lezárják a Hungária körút és az M3-as autópálya bevezető szakaszának csomópontjában a Róbert Károly körúti felüljáró M3-as autópálya felé vezető ágát – közölte az MTI-vel a Budapesti Közlekedési Központ.

A lezárás ideje alatt az M3-as autópályára a Róbert Károly körút – Hungária körút – Erzsébet királyné útja – Hermina út – Kós Károly sétány útvonalon lehet eljutni.

A lezárt részen szegélyjavítási munkákat végeznek. A munkálatok nem a Róbert Károly körút felújításának a részét képezik, elvégzésükre a közúti forgalom biztonsága és a felüljáró későbbi állapotromlásának elkerülése érdekében van szükség – derül ki a közleményből.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.