Hunvald visszatérne, az MSZP nem repes az örömtől

A szocialista politikus már a 2019-es önkormányzati választásra készülne. Ha hagynák.

MNO
2016. 12. 18. 11:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Apa kezdődik! – ezt a címet adta Hunvald György a csütörtöki blogbejegyzésének, melyben büszkén jelentette be: az MSZP és a DK erzsébetvárosi szervezetei közösen készülnek fel a következő választásra. „A siker érdekében közös kerületpolitikai programot fogadnak el, a felkészülés során közösen választják ki azokat, akiket nyugodt szívvel tudnak ajánlani a választópolgároknak” – írta a politikus, majd hozzátette: a következő év elején elkezdődik az a munka, amit az Erzsébetvárosban élők látni, hallani és tapasztalni fognak.

Elölről

Három lezárult bírósági fok és egy jogerős ítélet után másfél évvel újfent megkezdték egy hete a volt VII. kerületi polgármester ügyének tárgyalását a tanácsadói szerződésekkel kapcsolatos hűtlen kezelés kérdésében. A Pesti Központi Kerületi Bíróság a korábbi ítéletek felelevenítésével vágott bele az eljárásba.

Azonban nem mindenki örül annak, hogy Hunvald újra aktivizálta magát. „Frászt nem kaptunk, csak picit korai ez a dolog, bárki bármikor eldöntheti azt, hogy szeretne indulni. Ez egy szabad ország, azonban a 2019-es kürtöket még egyáltalán nem fújtuk meg” – jelentette ki Molnár Gyula, a Magyar Szocialista Párt elnöke a Hír TV-nek, aki szerint Hunvald lépése egyéni akció, amit a párt nem támogat.

A Demokratikus Koalíció is cáfolja, hogy bármilyen megállapodást kötöttek volna. „Egy biztos, hogy a Demokratikus Koalíció nem kötött megállapodást Hunvald Györggyel, sem senkivel. Mi majd az ellenzéki megállapodást egyben fogjuk megkötni” – közölte Élő Norbert, a Gyurcsány-párt elnökségi tagja.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.