Juhász pereket nyert, megint vele lesz tele a Tények

A pereket azért indította a TV2 ellen, mert hamisan híresztelték Portik Tamással való kapcsolatát.

MNO
2016. 12. 13. 14:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Juhász Péter kedden tizenkét helyreigazítási pert nyert meg a TV2-vel szemben – állítja Facebook-oldalán az ellenzéki politikus. Az Együtt alelnöke a poszthoz kapcsolt videóban elmondta azt is, hogy a pereket azért indította, mert hamisan híresztelték Portik Tamással való kapcsolatát, akivel bevallása szerint mindössze egyszer találkozott, a bíróságon, amikor az Rogán Antal ellen vallott.

„A TV-ben hazudozó bűnöző nem mert eljönni a tárgyalásra. Tudta, hogy ha bíróság előtt is elismétli a rágalmait, feljelentem hamis tanúzásért. A mai ítélet még nincs a kezemben, de öt másik, az Origóval és a Magyar Időkkel szemben meghozott már igen” – írta Juhász, aki szerint a „fideszmédia” folyamatosan hazudik, csúcsra járatja a putyini propagandát, álhíreket generál ellenzéki politikusokról.

Az ügy egyik legbizarrabb hozadéka mindenképpen az, hogy Juhász szerint a Tényekben le kell hozzák tizenkét alkalommal, hogy „végighazudták azt a hírfolyamot, amikor a Portikkal való kapcsolatáról beszéltek”.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.