Megint leállt a 3-as metró

Egy szerelvény első kocsijánál füstölést észleltek.

MNO
2016. 12. 13. 17:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A BKK Facebook-oldalán közölte, hogy az M3-as metró helyett pótlóbusz járt a Nagyvárad tér és a Lehel tér között járműhiba miatt. A Lehel téren állítólag óriási volt a tömeg, és kollégánk arról számolt be, hogy a Deák téren tűzoltók is voltak.

A Fővárosi Katasztrófavédelem honlapján később azt írta, egy metrószerelvény első kocsijánál észleltek füstölést a 3-as vonalon, a Deák Ferenc téri állomáson, amelynek kiürítését a fővárosi hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt megkezdték. Az egységek az áramtalanítást követően lehatoltak a pályára, és hőkamerával megkezdték a vizsgálatokat, keresték a füstölés okát. A közlekedési társaság negyven metrópótló autóbuszt biztosított a forgalomkorlátozás idejére.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta: mire a tűzoltók a helyszínre értek, nem találtak füstre utaló nyomot. A szerelvényt a végállomásra kísérték. Senki sem sérült meg, az állomást már a tűzoltók megérkezése előtt kiürítette a személyzet.

A metró már ismét a teljes vonalon közlekedik.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.