Öt szóval rendezi le a kérdéseket Nagy Gábor Tamás

A DK-s Veres Dávid kérdezte a furcsa kerületi önkormányzati lakásügyekről, ő egy kérdésre válaszolt. Tömören.

MNO
2016. 12. 14. 7:52
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nagy Gábor Tamás polgármesternek hiába tette fel kérdeseit egy hosszú levélben Veres Dávid, a Demokratikus Koalíció I. kerületi önkormányzati képviselője, a fideszes politikus csak az egyikre válaszolt, arra is öt szóban. Az elmúlt hetekben Nagyról a Magyar Nemzet írta meg, hogy olcsón utalt ki kerületi ingatlanokat saját magának, ismerőseinek és kormánypárti politikusoknak.

Veres is leginkább erről kérdezte, az Index összefoglalója szerint ezekről faggatta a polgármestert:

Nagy Gábor Tamás egy ötszavas választ küldött – ha a címzést, megszólítást, felvezetést nem számoljuk bele:

igen, maradhat lakó a kerületben.

Hasonlóan frappáns, tömör és kitérő választ adott az LMP helyi politikusának, dr. Gallowich Margit novemberi érdeklődésére. Arra, hogy szerinte a képviselő-testület előtt titkolt lakáskiutalások jogszerűk, méltányosak, etikusak és igazságosak-e, csak négy darab igennel válaszolt.

Természetesen dátumozza és aláírja a leveleit.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.