Svájcból üzent a DK a kormánynak

Molnár Csaba elmondta: kormányra kerülésük esetén visszavesznek minden ellopott milliárdot.

MNO
2016. 12. 17. 15:36
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Átlátszó.hu derítette ki korábban, hogy Svájcban van luxusvillája Rogán Antal bizalmasának. Az oknyomozó portál szerint a villa Zug város elegáns részén fekszik, az épület értéke 2 millió svájci frank, átszámítva csaknem 600 millió forint.

„Itt vagyunk Zug Rózsadombján, Rogán Antal jobbkezének, Kertész Balázsnak a házánál. Ő az, aki sokak szerint Rogán Antal pénzügyeit intézi. A letelepedésikötvény-ügylettől kezdve, egészen a belvárosi ingatlanok kiárusításáig. Ennek a háznak az áráért egy tisztességes magyar embernek 300 évig kellene dolgoznia, de Rogánéknak ez aprópénz. Azért jöttünk ide, hogy elmondjuk, minden indulat nélkül, de határozottan: minden egyes ellopott vagyont vissza fogunk venni a magyar embereknek, ahogy ezt a házat is” – mondta Molnár Csaba.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.