Távozik a közlekedésért felelős államtitkár

Tasó László távozása nem jelent nagy változást, miután az eddigi felettese váltja.

MNO
2016. 12. 14. 12:06
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Távozik posztjáról Tasó László,  Nemzeti Fejlesztési Minisztérium közlekedéspolitikáért felelős államtitkára. A VS.hu úgy értesült, hogy már az utódja is megvan: Homolya Róbert közlekedési infrastrukturális fejlesztésekért felelős kormánybiztos válthatja.

Homolya kinevezése alapján nem kell nagy változásokra számítani. A júliusban kinevezett közlekedési infrastrukturális fejlesztésekért felelős kormánybiztos felügyelte eddig Tasó munkáját, ő hagyta jóvá az államtitkár által előkészített döntési javaslatokat, valamint arról is döntött, hogy mely projektekre mennyi forrást ad az állam. 

A portál arról értesült, hogy a 2018-as változások előtt átalakítják az NFM-et: ismét kettéválhat a vasút és a közút irányítása. Valamint kormányzati forrásokra hivatkozva azt írják, hogy Tasó nem megbukott, hanem egy másik poszton számít majd rá a kormány.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.