Titkos holdudvart épít a Jobbik

Dúró Dóra szerint ha valaki felvállalja jobbikos szimpátiáját, azon átmegy a kormányzati gőzhenger.

MNO
2016. 12. 09. 18:17
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Csak titkos értelmiségi holdudvart tud építeni a Jobbik, mert a pártot támogató közéleti személyeknek ugyanazzal a lejárató kampánnyal kellene szembenézniük, mint Vona Gábornak – mondta a Hír TV Magyarország élőben című műsorában Dúró Dóra. Hozzátette: önként mondott le a frakcióvezető-helyettesi pozícióról annak érdekében, hogy minél több energiát tudjon fordítani a párt értelmiségi holdudvarának kiszélesítésében.

Mint fogalmazott: „Nagyon örülnék, hogyha olyan országban élhetnénk, ahol egy egyetemi tanár vagy egy nagy szaktekintély, akár állami vállalatoknak a vezetői is, felvállalhatnák, hogy egy ellenzéki párttal szimpatizálnak.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.