2022-re készül a Momentum

2018-ban a Fidesz nem verhető – jelentette ki Fekete-Győr András a Heti Válasznak adott interjúban.

MNO
2017. 02. 22. 11:37
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„A Momentum a szövetségkötéstől és a koordinált jelöltállítástól is határozottan elzárkózik” – nyilatkozta a Heti Válasznak Fekete-Győr András. A hetilap csütörtökön megjelenő nagyinterjújában kilenc témáról kérdezték a mozgalom vezetőjét. Más ügyek mellett rákérdeztek a nemzetpolitikára, a menekültstratégiára, a melegházasságra, a fűlegalizációra, az adópolitikára és a fizetős egészségügyre.

A 266 ezer nolimpiás aláírás összegyűjtésével berobbant, hamarosan párttá alakuló, és – friss ígéretük szerint – 2018-ra mind a 106 egyéni választókörzetben jelöltet állító Momentum Mozgalomra sokan már most új ellenzéki üdvöskeként tekintenek. A magát centristaként meghatározó szervezet vezetői mesterien tematizálták az olimpia ügyét, és végigturnézták a sajtót az elmúlt egy hónapban, világnézetüket, jövőképüket azonban eddig nem térképezte fel senki – írja a Válasz.hu.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.