Jobbik: Orbán soha nem látott mélységbe süllyedt

A Jobbik szerint Kövér Lászlót nem zavarja, ha homoszexuálisnak nevezik Vona Gábort a parlamentben.

Katona Mariann
2017. 02. 21. 13:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A házbizottság elé vitte a Jobbik, hogy Orbán Viktor miniszterelnök a hétfői parlamenti ülésen – ahogyan Volner János frakcióvezető fogalmazott – „gyakorlatilag lebuzizta Vona Gábort”. Az ellenzéki politikus szerint ugyanis a kormányfő nem tudott felelni a korrupciós ügyekre, nem tudott mit mondani az Orbán családhoz kerülő milliárdok sorsáról, ezért a rendszerváltás óta soha nem látott mélységbe süllyedt.

Volner János elmondása szerint a házbizottság ülésén a másik két ellenzéki párt – az MSZP és az LMP – egyetértett velük, de Kövér László házelnök már másként reagált. Kövér László azt mondta, hogy szerinte ez így belefér, és Vona Gábor magának köszönheti, ami történt – idézte Volner János.

Volner János azt is leszögezte, hogy amit Orbán Viktor tett a legfőbb politikai ellenfelével szemben, az egyértelmű bunkóság.

„A bunkóság csúcsra járatása a magyar politikában.” 

A Jobbik frakcióvezetője felidézte, hogy a párt ellen nyáron elindult lejáratókampány olyan eszközöket tartalmazott, aminek eddig nyomát sem láttuk Magyarországon. Szerinte olyan mocskolódásra még az MSZP–SZDSZ-kormányok sem vetemedtek, mint a fideszes sajtó.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.