Körúti robbantás: márciusban folytatódik a gyanúsított kihallgatása

A gyanúsított indítéka továbbra sem ismert.

MTI
2017. 02. 22. 17:31
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Brunner Tamás telefonon közölte, hogy szerdán is kihallgatták védencét, és az általa az elmúlt napokban elmondottakat az ügyészség ellenőrizni fogja, majd március 8-án folytatják a kihallgatást.

Az ügyvéd hozzátette, P. László a kihallgatások során elismerte, hogy ő készítette az eszközt, ő helyezte el, és ő hozta működésbe, így azok az értesülések is helytállóak, amelyek szerint ő szerepel a felvételeken. Brunner Tamás azt mondta, az indítékra egyelőre nincs válasz. További részletekre nem tért ki.

A tavaly szeptember 24-ei robbantásban két rendőr megsérült, egyikük életveszélyesen, a főváros VI. kerületében, a Teréz körúton egy földszinti üzlethelyiségnél. Az elkövetéssel gyanúsított férfit október 19-én Keszthelyen fogták el. P. László előzetes letartóztatását szerdán hosszabbította meg a Budai Központi Kerületi Bíróság április 21-éig.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.