Momentum: A kormány elárulta az olimpiapártiakat

„A kormány nem kérdezte meg a társadalmat, nem tartja fontosnak a társadalom véleményét.”

MNO
2017. 02. 23. 5:22
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Sajnáljuk, hogy a magát nemzetinek hazudó kormány elárult 266 ezer embert a pályázat visszavonásával. Sőt még többet, ugyanis az olimpiapártiakat is elárulta. Kettős célunk volt: az olimpiai pályázat visszavonása mellett ugyanilyen fontosnak tartottuk, hogy népszavazást tarthassunk egy ezermilliárdos, hazánk jövőjét több évtizedre meghatározó gigaberuházásról. A kormány nem kérdezte meg a társadalmat, nem tartja fontosnak a társadalom véleményét” – írta éjszakai sajtóközleményében a Momentum Mozgalom, miután szerdán megállapodott egymással Orbán Viktor miniszterelnök, Tarlós István budapesti főpolgármester és Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság elnöke az olimpiai pályázat visszavonásáról.

„Nem értjük, miért lenne presztízsveszteség egy népszavazás, a társadalom véleményének megkérdezése. Országos népszavazásnak is örültünk volna, sajnáljuk, hogy a kormány szerint egy népszavazás presztízsveszteséget jelent az országnak” – írták.

Közleményükben a mozgalom további elképzeléseiről is beszámolnak, ezek szerint folytatják az országjárást, minden megyébe ellátogatnak, ahol a helyiek problémáira kíváncsiak.

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.