MSZP: Háromszor győzte le Orbánt az ellenzék

Molnár Gyula szerint olimpiaügyben a Fidesz retteg a vereségtől.

MTI
2017. 02. 23. 8:08
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az MSZP szerint egy év alatt háromszor sikerült az ellenzéknek a népszavazás eszközével legyőznie Orbán Viktort – kommentálta a szocialisták elnöke az MTI-hez eljuttatott csütörtöki közleményében azt, hogy a 2024-es olimpiai pályázat visszavonását javasolja a kormány.

A szocialista politikus gyáva megfutamodásnak minősítette a visszavonást „a gyáva megfutamodás évfordulóján”, egy évvel a vasárnapi boltzárról szóló népszavazással történtek után. „Bár a nagy fideszes földrablásról szóló népszavazást adminisztratív eszközökkel ellehetetlenítették, a földmutyiról szóló kormányrendeletet mégis visszavonták” – tette hozzá a szocialisták elnöke.

Úgy értékelt: az olimpiai pályázatról azért nem mer a Fidesz népszavazást kezdeményezni, mert retteg a vereségtől.

Molnár Gyula azt írta, „a Fidesz a választási rendszert manipulálhatja, az ellenzéki képviselőkre verőlegényeket küldhet, saját bólogató embereivel töltheti fel a nemzetinek hazudott választási bizottságot, mégsem tudja megakadályozni, hogy az emberek kifejezzék a véleményüket”, márpedig a „kizárólag a gyűlöletre építő, hatalmában elbizakodott” kormány politikáját egyre többen utasítják el Magyarországon.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.