Nem lesz békemenet az olimpia miatt

Csizmadia László felhergelt tömegeket lát, de nem akarja őket az utcára vinni.

MNO
2017. 02. 21. 6:30
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem külső erők lehetetlenítették el a budapesti olimpiát, belső árulás történt, békemenetre ugyanakkor most nincs szükség – erről beszélt a Magyar Időknek a Civil Összefogás Fórum elnöke, Csizmadia László. A kormánypárti szervezetet azután kereste meg a kormánypárti napilap, hogy a Momentum aláírásgyűjtése miatt Stefka István belengette, majd jól elveszik az aláírók kedvét. „Nem biztos, hogy majd adandó alkalommal nem lesz szükség békemenetre. Méghozzá olyan békemenetre, amely végleg elveszi a kedvüket ettől az egész Magyarország elleni kampányolástól” – fejtette ki a 444 szerint egy kerekasztal-beszélgetésen a Pesti Srácok lapigazgatója.

Kormányközeli újságírók, elemzők az utóbbi időkben egyébként is többször bírálták nemcsak a momentumosokat, de azokat is, akik aláírták kezdeményezésüket. A Demokrata főszerkesztője, Bencsik András hazaárulásról beszélt, a lap másik szerzője, Ungváry Zsolt mentálisan sérült emberként ábrázolta az aláírókat, akik „mérgezik a környezetük, az országuk levegőjét”.

Hatalmas erkölcsi megvetésről beszélt a Magyar Időknek Csizmadia László is. Kifejtette, a Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány naponta kap leveleket arról, hogy nem is mindenki ellenzi az olimpiai pályázatot, ezt pedig kormánypárti vonulással kell nyomatékosítani. Csizmadia viszont szavai szerint hűtené a kedélyeket, és úgy látja, „a felhergelt tömegeket nem szabad utcára vinni”.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.