Áder János halászlevet főzött a szlovák köztársasági elnöknek

Andrej Kiska szerint a halászlé finom volt, a szlovák–magyar kapcsolatok pedig kiválóak.

MN
2017. 05. 12. 14:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Saját konyhájában, maga főzte a halászlevet Áder János köztársasági elnök, aki szlovák kollégáját, Andrej Kiskát látta vendégül. A találkozóról a szlovák államfő tett közé képeket a Facebook-oldalán, ahol azt írta, nagy örömmel fogadta el a születésnapos (május 9.) és hétfőn második ciklusát kezdő Áder meghívását.

Kiska szerint a halászlé finom volt, a szlovák–magyar kapcsolatokat a jó barátság és kiváló együttműködés jellemzi. Meg is hívta Ádert, hogy viszonozza a látogatást, és horgásszon náluk legközelebb. Persze politikáról is beszéltek, főleg az Európai Unióról, de hogy pontosan miről, azt már nem részletezte Kiska posztja.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.