Gulyás Gergely nem vitázik, és beszólt a Jobbiknak

A Fidesz frakcióvezetője nem tartja aktuálisnak a jobbikos Volner János azon kezdeményezését, hogy vitázzanak egymással.

MTI
2017. 10. 09. 16:10
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kormánypárti politikus erről szóló levelét a Fidesz-frakció sajtóosztálya juttatta el hétfőn az MTI-hez, válaszul Volner János múlt csütörtöki levelére, amelyben a bevándorlásról szóló vitára hívta a Fidesz-frakció vezetőjét.

Gulyás Gergely erre úgy reagált: „tekintettel arra, hogy alig egy hónappal ezelőtt volt lehetőségünk álláspontjaink ütköztetésére, a kezdeményezését nem tartom aktuálisnak”.

„A frakcióvezető úr számára így felszabaduló idő arra is módot ad, hogy a Jobbik a hatóságokkal szembeni törvényes kötelezettségeinek” határidőre tegyen eleget – fogalmazott a Fidesz politikusa válaszában.

Volner János múlt csütörtöki levelében egyebek mellett azt írta Gulyás Gergelynek: biztos abban, hogy ha az MSZP frakcióvezetőjével nyitott az érdemi vitára, akkor „még inkább nyitott lesz a kihívó erő, a Jobbik – amely lényegesen nagyobb társadalmi támogatottsággal rendelkezik az MSZP-nél – frakcióvezetőjével is vitázni”.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.