Gyurcsány: Egy a tábor, de önállók a zászlók

A DK elnöke Gyöngyösön kampányolt, és beszélt az összefogás szükségességéről.

MTI
2017. 10. 11. 18:53
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A baloldalon egy a tábor, de önállók a zászlók: ez az a politika, amelyet érvényesíteni kell, és amellyel eredményre lehet jutni – mondta Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke szerdán Gyöngyösön.

Az Orbán vagy Európa? Válassz! című kampányban tartott lakossági fórumán 150 hallgató előtt a volt miniszterelnök arról is beszélt: a baloldali ellenzéki pártok álláspontja a legtöbb dologban nincs távolabb egymástól, mint a Fideszé a KDNP-s politikusokéitól.

– Nem egymással kell foglalkoznunk, és nem szabad a belső vitákat kívül lejátszanunk – mondta, hozzátéve: véleménykülönbségekre, értelmes érvekre és sokszínűségre szükség van, de összefogásra is, amely jövő tavasszal segít a baloldalnak megszerezni a kormányváltáshoz szükséges szavazatokat és kialakítani egy „normális országot”.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.