Orbán tanácsadójának fontosabb a kampány az éhező gyerekeknél

Elnapolta a gyermekéhezés felszámolását Hegedűs Zsuzsa, a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány vezetője.

MN
2017. 12. 15. 19:29
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Napokon belül megdöglöttek azok a naposcsibék, amelyeket a komoly kormányzati hátszéllel működő Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány osztott ki négy évvel ezelőtt borsodi és hevesi falvakban – derül ki a Hír TV Célpont című műsorából. A mélyszegénységben élők azóta sem látták a „segély helyett háztájit” programot kitaláló miniszterelnöki főtanácsadót, Hegedűs Zsuzsát. A borsodi Arlón és Szendrőn egyetlen csibe sem maradt életben, a helyiek szerint azért, mert a szállítás és a kiosztás során nem úgy bántak a pár napos állatkákkal, ahogy kellett volna.

A Célpont több települést is meglátogatott azok közül, ahol Orbán Viktor főideológus szociológusa, Hegedűs Zsuzsa kisállatokat osztott. Volt, ahol megmaradtak, de inkább eladták őket, mert a pénz gyorsabban kellett a szegényeknek, mint ahogy a csibéből rántott hús lesz. Állami és piaci cégek is támogatták az alapítványt, amely tolta is a sikerpropagandát, nyolcvanszázalékos sikerről számolt be. Ám valójában kevés családnak változtatta meg az életét az elképzelés, amely hatalmas sikert aratott a Fidesz köreiben. Hegedűs jött, ment, a szegénység maradt.

A választási kampánystratégia kidolgozására hivatkozva hivatalosan is elnapolta a gyermekéhezés felszámolását Hegedűs Zsuzsa, a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány vezetője – tudta meg a Célpont, amikor a tapasztalatokról próbálták kérdezni őt. – A választási kampánystratégia kidolgozásában Hegedüs Zsuzsa kuratóriumi elnök asszonynak fontos szerepe van, addig nyilatkozatot nem ad – válaszolták a műsornak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.