Megtrollkodta a fideszes jelölt tejosztását a Kétfarkú Kutya Párt

Bajkai István rutinos élelmiszer-osztogató, de ezúttal az MKKP területére tévedt az ingyenes tejjel.

MN
2018. 01. 27. 13:18
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pont a megfelelő helyre, a VII. kerületi Garay térre hirdette meg a szombati tejosztó akcióját a Fidesz erzsébetvárosi szervezete, hiszen itt található a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) központja is. A programjában ingyen tej helyett ingyen sört ígérő viccpárt elnöke, Kovács Gergő és aktivistái ki is használták a helyzetet, és ők maguk is megjelentek a téren, és átragasztották a tejesflakonokat saját matricáikkal – ennek a fideszes aktivisták nem nagyon örültek, ez látható a videónkon is:

Mint arról korábban beszámoltunk, a tejosztást hirdető szórólapokon Bajkai István alpolgármester aláírása szerepel, aki a kormánypártok képviselőjelöltje a VII. kerületet is magában foglaló, 5. számú budapesti választókerületben. Bajkai – aki korábban már osztott a kerületben tojást is, annak dobozán is az ő neve szerepelt, ahogy most a tejesflakonokon is – személyesen is megjelent az akción, de az MKKP-aktivistákkal való veszekedést meghagyta a munkatársainak.

###HIRDETES###

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.