Négyes karambol, halálos baleset az M1-es autópályán

Egy ember meghalt, ketten megsérültek a Győr mellett történt ütközéssorozatban: az áldozat kiesett autójából, és egy másik kocsi gázolta el.

MTI
2018. 01. 25. 5:23
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Összeütközött négy gépkocsi csütörtök hajnalban az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a 118-as kilométernél, a balesetnek halálos áldozata és két sérültje is van – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság és a rendőrség.

Eddig tisztázatlan okok és körülmények között egy Hegyeshalom felé közlekedő autó átszakította a szalagkorlátot, majd nekiütközött a Budapest felé vezető oldalon egy autószállító trélernek. Az ütközés erejétől a sofőr kiesett járművéből, és a tréler mögött haladó másik személyautó elé esett, ami elütötte.

A balesetben az elsődleges információk szerint a korlátot átszakító autó vezetője életét vesztette, ketten megsérültek.

Az érintett útszakaszt a rendőrség a helyszínelés és a műszaki mentés idejére lezárta, és a forgalmat a 119. kilométerszelvénynél a 82-es főútra terelte, a balesethez Győrből érkeztek ki a hivatásos tűzoltók, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést.

A karambolban érintett tréleren az egyik autó a pályatest Hegyeshalom felé vezető oldalára is átlóg, ezen a szakaszon a belső sávot szintén lezárták, a közlekedők torlódásra számíthatnak.

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.