Vona, Dúró, Volner – itt a Jobbik jelöltlistája

Mind a 106 választókerületben indít képviselőjelöltet a párt.

MN
2018. 01. 26. 10:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Jobbik mind a 106 választókerületben indít képviselőjelöltet az április 8-ai országgyűlési választáson – írja közleményben a párt.

Vona Gábor, Mirkóczki Ádám, Dúró Dóra, Volner János és Z. Kárpát Dániel is indul egyéniben – a nyilvánosságra hozott teljes képviselői lista itt található.

„A legerősebb ellenzéki párt önállóan készül a kormányváltásra, annak ellenére is, hogy a hatalom az Állami Számvevőszéket felhasználva a törvénytelenül kiszabott 663 milliós bírsággal próbálta volna megakadályozni a parlamenti választáson való indulásunkat, de ezt a céljukat sem sikerült elérniük” – írták. Hozzátették, hogy csütörtök estig 6503 magyar ember már 101 239 783 millió forint támogatást adott a Jobbiknak a bírság kifizetésére indított gyűjtés során.

Múlt héten a Fidesz is nyilvánosságra hozta jelöltlistáját – az erről szóló összefoglalónkat itt találja.

„Még tavaly májusban mondta ki a Kúria egy személyiségi jogi perben, hogy az értelmesen megnyilvánulni képtelen helyi vezetőiről és botrányos »wellnessdisznóvágásáról« elhíresült Fidelitas hazugságokat terjesztett a Jobbikról egy közleményében, és kötelezte őket bocsánatkérésre” – írja közleményben a Jobbik.

HozzátesziK, hogy „a kormánypárti gittegyletnek azonban erre több, mint fél év sem volt elég”, így végrehajtási eljárást indítottak ellenük, amit a Fővárosi Törvényszék el is rendelt.

„Egy ilyen eljárás során a törvényeket be nem tartó szervezeteknek jelentős eljárási költségeket is meg kell fizetniük a sértettjeik számára, így a Fidelitas is ezt lesz most kénytelen tenni. Mivel a Jobbik minden ilyen összeget a törvénytelen ÁSZ-bírság megfizetésére fordít, örömmel üdvözöljük a Fidesz hazug csatolmányát is a Jobbik egyre bővülő adományozóinak sorában” – fűzték hozzá a közleményben.

 

 

 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.