A vereség után új békemenettel bizonyítana Bayer Zsolt

A hódmezővásárhelyi bukást nagy fideszes erődemonstráció követheti március 15-én – derül ki a Magyar Időkből.

MN
2018. 02. 26. 17:14
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hatalmas pofont kapott Hegedűs Zoltán hódmezővásárhelyi vereségével a Fidesz, igaz, uszító kampányával mindent meg is tett a kemény válaszreakcióért: a kormánypárt most némi kapkodás, az aktivisták mozgósítása után bizonyítani akarja erejét.

Erre utal legalábbis, hogy Bayer Zsolt, az 5-ös számú fideszes párttagkönyv tulajdonosa a Magyar Időkben jelentette be: március 15-re békemenetet szerveznek, majd a Kossuth téren közösen hallgatják meg Orbán Viktor ünnepi beszédét.

Bayer már hétfő délelőtti, Felült a halott című publicisztikájában riadót fújt, egészséges gyanakvásra és félelemre biztatta kormánypárti olvasóit. Most pedig harcias üzenetben buzdított a békemenetre:

„Reményt kaptak, elhiszik, hogy erősek lettek és a mi álmunk szertefoszlott. Mutassuk meg, hogy vagyunk egy páran!” 

– írta a Magyar Időkben. A lap szerint a demonstráció további részletei az Echo TV esti műsorából derülnek majd ki.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.