Bepöccent a herédi polgármester a postáskisasszonyra

Kómár József rokona a fideszes jelöltnek gyűjtött aláírásokat. Egy dolgozó szólt, hogy ez szabálytalan.

MN
2018. 02. 21. 19:45
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A postán is gyűjtötte volna a támogató aláírásokat a herédi polgármester rokona a fideszes Szabó Zsoltnak, de az ott dolgozó postáskisasszony jelezte, hogy ez szabálytalan. Az akciónak szemtanúja volt a posta közelében aláírást gyűjtő jobbikos aktivista, akinek jelzése alapján a párt alelnöke beadvánnyal fordult Hatvan főjegyzőjéhez – írja az Index.

Az ügy ezzel nem ért véget. Kómár József, Heréd polgármestere nem hagyta annyiban, és személyesen ment be a postára az önkormányzati levelekkel, és szóvá tette a történteket.

„Azt mondta, legyek szíves ezt is kirakni a Facebookra, hogy személyesen hozza a leveleket, és reméli, tudom, hogy miről beszél, mert ha nem akkor elmagyarázza” – mondta a postán ekkor egyedül dolgozó nő. Hozzátette: a polgármester emelt hangon beszélt, de ő ott ügyfél, a dolgozó pedig a posta alkalmazottja, vagyis nem kelhet ki ellene. Az alkalmazottól – annak elmondása szerint – távol áll a politika, de kellemetlen, hogy személyeskedő helyzetekkel kell szembesülnie, miután felhívja a figyelmet egy szabálytalanságra.

Kómár József pedig csak annyit közölt, nem kíván információval szolgálni az esetről.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.