Egy kábel átvágása miatt leállt a Telenor Győrben és környékén

Az előfizetők telefonálni, internetezni és sms-ezni sem tudtak. A szolgáltatás azóta újra elindult.

MN
2018. 02. 06. 12:12
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Telenor egyik partnerénél történt optikaikábel-átvágás miatt Győrben és a Győrtől északra, illetve nyugatra fekvő településeken fennakadások voltak tapasztalhatók. Telefonálni, sms-ezni és internetezni sem tudtak az előfizetők – derült ki a Telenor Facebook-oldalán közzétett bejegyzésből. Egy kommentelő szerint a hiba már hétfő este nyolc órakor is fennállt.

Később a cég közölte: a déli órákban részlegesen, mostanra teljesen helyreállt a hang-, sms- és adatszolgáltatásuk a térségben. Hozzátették, hogy műszaki szakembereik nagy erőkkel dolgoztak a kábelek és a hálózat helyreállításán.

„A Telenornak fontos ügyfelei elégedettsége, ezért szeretné egy kis figyelmességgel ellensúlyozni az okozott kényelmetlenséget. A térségben lakó érintett ügyfeleinknek 24 óra időtartamig felhasználható díjmentes adathasználatot biztosítunk belföldön. A kedvezmény időpontjáról és aktiválásáról részletes sms-ben tájékoztatjuk az érintetteket a napokban. A gesztussal szeretnénk megköszönni a hálózati kimaradás során tanúsított türelmüket és megértésüket” – fűzte hozzá a Telenor.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.