Halász György: Soros embere támadja a Stop Soros törvénycsomagot

Az Európa Tanács emberi jogi biztosa szerint a törvénycsomag súlyosbítja a szabadságjogok helyzetét.

MTI
2018. 02. 15. 11:39
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Soros György embere a strasbourgi székhelyű Európa Tanács (ET) emberi jogi biztosa, Nils Muiznieks – jelentette ki Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője csütörtökön a közmédiának. A szóvivő arra reagált, hogy az ET emberi jogi biztosa csütörtöki közleményében aggodalmát fejezte ki a Stop Soros törvénycsomag tervezett bevezetésével kapcsolatban, amely véleménye szerint tovább súlyosbítja a szabadságjogok helyzetét Magyarországon.

– Nils Muiznieks Soros György embereként támadásba lendült a Stop, Soros! törvénycsomag ellen, mégpedig azért, mert a jogszabály alkalmas a migráció megállítására – mondta Halász János. – Ők pedig a Soros-terv részeként milliókat akarnak Európába és Magyarországra hozni, millió migránst Afrikából és a Közel-Keletről – hangsúlyozta, hozzátéve, hogy a kormány ezt nem engedi.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.