Hivatalosan is jelölt lett Dúró Dóra

A politikus Józsefváros–Ferencváros választókerületben indul.

MN
2018. 02. 23. 13:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dúró Dóra jobbikos politikus hivatalosan is az országgyűlési választások jelöltje lett, mivel sikerült összeszednie a szükséges számú ajánlást – legalábbis ez derül ki Novák Előd Facebook-posztjából. Dúró férje, aki korábban a Jobbik alelnöke volt, arról ír, hogy felesége lett a Jobbik első hivatalos jelöltje Budapesten, egyben saját választókörzetében az első ellenzéki. 

Dúró 2010-ben először azzal vált ismertté, hogy ő lett a legfiatalabb országgyűlési képviselő, jelenleg a parlament kulturális bizottságának elnöke. Választókerülete Józsefváros–Ferencváros, ahol legnagyobb ellenfele kormánypárti részről alighanem Kocsis Máté lesz. 

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.