Közlekedési szakszervezetek fogtak össze

Együtt képviselik érdekeiket a Közszolgáltató Vállalkozások Konzultációs Fórumán.

MTI
2018. 02. 01. 15:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Együttműködési megállapodást kötött csütörtökön a Közúti Közlekedési Szakszervezet, a Közlekedési Munkástanácsok Szövetsége, a Mozdonyvezetők Szakszervezete, a Vasutasok Szakszervezete és a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete Szolidaritás (VDSZSZ Szolidaritás), hogy egységes álláspontot képviselhessenek a Közszolgáltató Vállalkozások Konzultációs Fórumán (KVKF) – közölte az MTI.

A VDSZSZ Szolidaritás csütörtöki közleménye hangsúlyozza, hogy a munkavállalói érdekképviseletek egységes, előre egyeztetett álláspontja a február 12-én megalakuló KVKF munkájának hatékonyságát segítheti.

Az érdekegyeztető fórum a munkavállalókat érintő döntésekkel kapcsolatos egyeztetésekre jön létre, munkájában a tulajdonos állami oldalról a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium képviselői, munkaadói oldalról a Stratégiai Közszolgáltató Társaságok Országos Szövetségének tagjai vesznek részt – írták.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.