Lázár János lesz a húsvéti nyuszi Hódmezővásárhelyen

37 milliárdos elkerülő utat avatnak, és minden nyugdíjas 10 ezer forintot kap egy héttel a választás előtt.

MN
2018. 02. 07. 10:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Igen komoly húsvéti ajándékokat ígért Hódmezővásárhelynek Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter – írja a Hír TV honlapja. Lázár a február 25-i időközi polgármester-választás kampányában tartott fórumot a Németh László Gimnázium frissen felújított ebédlőjében, Hegedűs Zoltán alpolgármesterrel, a Fidesz–KDNP jelöltjével, és  37 milliárd forintos ajándékot ígért húsvétra a helyieknek.

Az országban egyedülálló körhíddal épült elkerülő utat – ez került 37 milliárd forintjába az adófizetőknek – március 29-én, három nappal húsvét és alig több mint egy héttel a választások előtt maga Lázár adja majd át, saját megfogalmazása szerint húsvéti ajándékként. De nem csak az elkerülő út lesz ajándék: a város 100 millió forintot szán arra a költségvetéséből, hogy minden nyugdíjas 10 ezer forintot kapjon húsvétra.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.