Listázzák Márki-Zay támogatóit

Hódmezővásárhelyen vasárnap tartanak időközi polgármester-választást, kezdenek elszabadulni az indulatok.

MN
2018. 02. 23. 9:40
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szórólapon listázzák ismeretlenek a hódmezővásárhelyi független polgármesterjelölt, Márki-Zay Péter támogatóit – erről maga az érintett számolt be Facebook-oldalán. A szórólap kétoldalas, az egyiken a Márki-Zayt támogató összes ellenzéki párt vezetőjének és Soros Györgynek a képe található, a másikon viszont egy sor magánszemély, taxis, vagy éppen tanár neve is szerepel.

Bár a szerzők kiléte ismeretlen (egy SME nevű szervezet), a Sorosra építő retorika, valamint hogy Márki-Zay a szerzőket Lázár János kancelláriaminiszter „szellemi műhelyével” azonosította, elég beszédes.

Hódmezővásárhelyen vasárnap tartanak időközi polgármester-választást, a Fidesz jelöltjével szemben gyakorlatilag összellenzéki támogatással indul Márki-Zay. 

Márky-Zay a HírTV-nek az eset kapcsán arról beszélt, hogy a szórólapok reggelre, sőt talán már tegnap este bekerültek postaládákba Hódmezővásárhelyen. „Azt tudjuk, hogy Szegedről érkezett a megbízás, és külön a szóróembereket keresték meg. Tehát nem tudjuk beazonosítani, hogy ki fizette a terítést nekik. Nyilván, egyszer majd ezeket a szóróembereket kell valakinek megkérdezni, ha be szeretné azonosítani” – nyilatkozta a független polgármester-jelölt a Hír TV-nek.

Márki-Zay Péter péntek reggel is nyilatkozott a Hír TV-nek, akkor összefogásra kérte fel a hódmezővásárhelyieket. Kijelentette: csak együtt lehet megállítani a megfélemlítést és a rendszerszintű korrupciót.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.