Térképet és kisokost készített a külföldön szavazó magyaroknak a Jobbik

Dúró Dóra szerint az NVI honlapján csak bonyolult keresgélés után érhetők el az információk.

MN
2018. 02. 21. 15:44
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Felhasználóbarát és könnyen érthető kisokost készítettek a Jobbik szakértői, hogy megkönnyítsék a külföldre vándorolt magyarok szavazását – írja a Hír TV.

Dúró Dóra sajtótájékoztatón közölte: a Nemzeti Választási Iroda honlapján sajnos csak nagyon bonyolult keresgélés után érhetők el ezek az információk, a Jobbik ezt felhasználóbaráttá tette és összegyűjtötte. „Mivel az NVI honlapján azok a szavazókörök, ahol külföldön le lehet adni a szavazatukat a magyar állampolgároknak, szintén csak egy listában szerepelnek, ezért a Jobbik szakértői elkészítettek egy Google-térképet, abba beszerkesztettük az összes külföldi szavazókört (115 szavazóhelyet), ez is így sokkal könnyebben kereshető és felhasználóbarát módon elérhető mindenki számára” – fűzte hozzá a párt országgyűlési képviselője.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.