A tótkomlósi diákoknak is jutott a Simonka-pólókból

Kár ebbe politikát keverni – nyilatkozta a képviselő a Hír TV-nek.

MN
2018. 03. 09. 10:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Battonya után a tótkomlósi Jankó János Általános Iskola és Gimnázium diákjainak is vitt a Facebook-oldalát népszerűsítő pólókból Simonka György – a fideszes országgyűlési képviselő erről az iskolafejlesztésről szóló ünnepség után beszélt a Hír TV-nek.

– A helyzet az, hogy próbálnak ebbe politikát keverni, de kár ebbe politikát keverni, hiszen hetedik éve hirdettük meg ezt a rajzpályázatot, ami igazából a keresztényi értékrend megemeléséről szól. Hét évvel ezelőtt még messze nem tartottunk ott, ahol ma. Az a keresztényi értékrend, ami ma már alapvetés az egész országban, akkor még nem volt így. És ezzel a pólóval csak ajándékot szerettünk volna adni hetedik éve azoknak a srácoknak, akik részt vesznek ezekben a munkában, és pályamunkával megajándékoznak minket, és részt vesznek a pályázatokban. Van az ellenzék, aki ebből próbál politikát keverni. Nem hiszem hogy szükséges, ők még ezt is elvennék szerencsétlen srácoktól – mondta Simonka György.

Simonka a pólók mellett a majdani közösségi tér látványrajzát is az iskolának ajándékozta. A közel 800 millió forintos beruházásban műfüves sportpálya, tornaterem, közösségi tér és ebédlő is épül.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.