Ezt benézte a Magyar Idők: rendben van Gyurcsány Ferenc vagyonnyilatkozata

A kormánypárti lap azt állította, hiányos a DK-elnök vagyonnyilatkozata.

MN
2018. 03. 20. 10:15
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az Országgyűlés Mentelmi Bizottságának elnöke kedden hivatalos levélben tájékoztatta Gyurcsány Ferencet arról, hogy „nyilvánvalóan alaptalannak” találta Gajdics Ottó, a Magyar Idők főszerkesztőjének kezdeményezését – írta közleményében a Demokratikus Koalíció.

Az ügy előzménye, hogy a kormányközeli Magyar Idők azt állította: hiányos Gyurcsány Ferenc vagyonnyilatkozata, Gajdics Ottó főszerkesztő pedig vagyonnyilatkozati eljárást is kezdeményezett az Országgyűlés mentelmi bizottságánál.

A DK felhívja a figyelmet arra, hogy „ismét kiderült, hogy a Magyar Idők folyamatosan hazudik Orbán Viktor ellenfelének lejáratásáért. A hazugságok miatt megindított perek folyamatban vannak, a kártérítésből befolyó összeget pedig ismét örömmel fogja Gyurcsány Ferenc a DK politikájára fordítani.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.