Jobbik: Lakhatást és a megélhetést kell biztosítani a fiataloknak

A párt ifjúsági tagozata ifjúságpolitikai programfüzetet készített.

MN
2018. 03. 17. 10:57
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Részletes ifjúságpolitikai programfüzetet készített a Jobbik Ifjúsági Tagozata a párt 2018-as választási programja alapján. A kiadvány segítségével még átfogóbb, konkrétabb képet szeretnénk adni a fiataloknak a Jobbik őket érintő programpontjairól – tette közzé az Országos Sajtószolgálat.

Mint hangsúlyozták, a fiatalok körében legnépszerűbb pártként eddig is számos módon bizonyították: számukra a magyar ifjúság elsődleges stratégiai szövetségest jelent. Nagy hangsúlyt helyeznek a jövő nemzedékének érdekeire a párt programjában is.

A Jobbik Ifjúsági Tagozata szerint az oktatás, a lakhatás és a megélhetés a legfontosabb szempontjai a fiatalok itthoni boldogulásának, így ezekre fókuszálva mutatják be azokat a programpontokat, amelyeket kormányon megvalósítanának. A kiadványt tízezres nagyságrendben, füzet formájában, célzottan az ifjúság körében fogják terjeszteni, emellett a neten is elérhető – tájékoztatott Farkas Gergely, a Jobbik képviselője.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.