Kósa Lajos menekült a sajtó elől, autója bánta

A tárca nélküli miniszter sofőrje próbálta követni főnöke utasításait.

MN
2018. 03. 20. 14:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kósa Lajos sofőrje menekülés közben meghúzta a miniszter szolgálati autóját – írja a Szabad Pécs. A lap úgy tudja, hogy az 1300 milliárd forintos ügybe keveredett miniszter a Modern városok program új pécsi bejelentései miatt érkezett a pécsi városházára kedden délre. Az ezzel kapcsolatos sajtótájékoztatóra több médiumot nem hívtak meg, ráadásul a tárca nélküli kormánytag annyira nem akart találkozni a sajtómunkásokkal, hogy a menekülést az autója bánta.

Úgy tűnik, a sofőr nagy igyekezetében egy kicsit meghúzta a jobb első részét az autónak, na és persze a bal oldalát is.

Kósa egyébként a már említett sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy 76 milliárd forintot fordítanak a program forrásaiból az M60-as autópálya továbbépítésére Barcs felé és az M6-os sztráda meghosszabbítására Bólytól a horvát határig.

A miniszter bejelentette, hogy a város egykori ipari és bányászati ingatlanjainak hasznosítására korábban jóváhagyott, csaknem 4,5 milliárd forintos összeget a helyi igényeknek is megfelelően a többi között közlekedés- és infrastruktúrafejlesztésre használhatja fel a megyeszékhely.

###HIRDETES###

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.