Kósa Lajos: Minden, minden kamu

Kósa Lajos előbb öt percen keresztül menekült a kamerák elől, de aztán mondott néhány mondatot.

MN
2018. 03. 19. 15:50
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Öt percen át menekült Kósa Lajos az 1300 milliárdos kölcsönével kapcsolatos kérdések elől a 444.hu kamerája láttán.

A Magyar Nemzet hétfő reggeli cikkében már megjósolta, hogy nagy eséllyel ma is menekülni fog a kamerák elől Kósa Lajos tárca nélküli miniszter Debrecenben, ahol a görögkatolikusokkal volt találkozója.

A 444 cikke ezt most igazolja is, Kósa Lajos ugyanis az 1300 milliárdos örökséggel összefüggésben feltett kérdésekre védekezés helyett azt választotta, hogy a kocsijáig öt percen át némán gyalogolt a 444 és az N1 TV riporterei mellett, és egy árva kérdésre sem reagált.

A portál arról is kérdezte a Fidesz korábbi alelnökét, hogy lehet az, hogy közjegyzői okirat készült arról, hogy a csengeri nő megajándékozza Kósa anyját 800 millió forinttal, és arról, hogy az ügyvédje és a korcsolyaszövetségi helyettese is közös céget vitt a nővel, de Kósa nem válaszolt, csak annyit mondott, hogy a városházára megy. Még akkor sem mukkant meg, amikor azt tudakolták, van-e esetleg olyan, akár pozitív kérdés, amelyre hajlandó lenne válaszolni.

Mielőtt végleg elmenekült, Kósa Lajos annyit még mondott a 444 riporterének, hogy az ügyben minden hazugság, és minden napvilágot látó dokumentum kamu. Pedig korábban elismerte, hogy nem hamisítvány a lepecsételt és aláírt közjegyzői okirat, amely még a polgármestersége idején keletkezett.

Kósa Lajos ötperces néma sétája után azt mondta, ebben az ügyben minden csalás, minden dokumentum áldokumentum, hamis, ezért megtette a rendőrségi feljelentést, a csengeri asszonyt pedig már korábban is elítélték csalásért. Szerinte az egész történettel a Jobbik, „illetőleg az ellenzék” próbálja őt besározni.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.