Lázár János: Márki-Zay hadat üzent a kormánynak

A kancelláriaminiszter kiosztotta a hódmezővásárhelyi polgármestert.

Kovacsik Ágnes
2018. 03. 19. 8:01
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azzal, hogy Márki-Zay Péter szerint Trianon lesz, ha a Fidesz nyer április 8-án, a hódmezővásárhelyi polgármester hadat üzent a kormánynak, a Fidesznek és Orbán Viktornak – mondta Lázár János, miután bejelentette a választási kampányban, hogy a tervezettnél tíz nappal korábban, kedden átadják a települést elkerülő utat.

A fideszes politikus hozzátette: ha a polgármester háborúskodásba taszítja a várost, akkor nem a Fidesz fog az ország számára, hanem Hódmezővásárhely számára fog Márki-Zay Péter Trianont jelenteni.

A Facebookon közvetített bejelentkezésben a kancelláriaminiszter azt kérte Hódmezővásárhely polgármesterétől, hogy a város ügyeivel foglalkozzon: kár háborúzni Orbán Viktorral vagy a Fidesszel. Ha a polgármester háborúzni akar, akkor a város Lázár szerint elveszti egy régi barátját, szövetségesét.

A fideszes politikus úgy véli, Márki-Zaynak a városért kell dolgoznia, nem a várost felhasználnia a miniszterelnöki ambícióira. „Ez egy veszélyes, hibás dolog” – mutatott rá Lázár, hozzátéve, hogy nem haragszanak, nem sértődtek meg, és szeretnének együttműködni Márki-Zayjal.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.